Referencer

Stærk anbefaling

Afdelingsansvarlig Carsten Nederby fra firmaet H. Jessen Jürgensen A/S Hasselager udtaler følgende:

“H. Jessen Jürgensen A/S har i de seneste næsten 60 år været førende grossist indenfor køle- og klimaindustrien og har altid bestræbt sig på, at servicer kunder med høj grad af fleksibilitet herunder velfungerende lokale salgs- og lagerafdelinger, hvor mange daglige personlige ekspeditioner foregår. Det stiller krav til rene og imødekommende faciliteter, hvor medarbejder trives og kunderne føler sig velkommen.”

Derfor er det ekstra vigtigt, at rengørings standarden er på plads og det har GC Erhverv ApS gennem 10 år været garant for. Nøgleordet har været tillid, da alt rengøring foregår udenfor normale åbningstider. Dermed har den personlige kontakt stadig været tilstede, da Gitte Christensen jævnligt dukker op og tjekker, at alt er som det skal være. Desuden har hun løbende hævet rengørings niveauet i dialog med de berørte medarbejdere, således at bygningen i dag står i forfriskende udgave uden støvede hylder.

H. Jessen Jürgensen A/S kan kun derfor på det kraftigste anbefale GC Erhverv som din kommende rengørings samarbejdspartner.”

Tak for et godt samarbejde

Adecco Århus skriver følgende om GC Erhverv ApS ved Gitte Christensen

“Tak for et godt samarbejde.
Ros til dig og dine medarbejdere for altid godt udført arbejde og højt serviceniveau.

De bedste hilsner Adecco Århus”

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.