Vores ydelser

Rengørringsservice

GC Erhverv tilbyder, at udføre grundig rengøring til dig og dine medarbejderes fordel. Vi sørger for, at din virksomhed er et rart sted at arbejde i. Hvor der er et godt indeklima til stor trivsel for virksomhedens medarbejdere.

Vi dækker alle almindelige dagligdags rengøringsopgaver, som der er i en virksomhed. Udover de almindelige rengøringsopgaver, aftørrer vi også telefoner, skrivebordstilbehør, pc og tastaturer, stoleben/bordben, vindueskarme og fodpaneler uden ekstra omkostninger.

Vi tilpasser vores rengøringsløsninger til din virksomhed, så vi altid sikrer os, at vores arbejde er til din fordel. Rengøringen kan udføres dagligt, eller måske passer det bedre i din virksomhed, med et par enkelte rengøringsdage om ugen. Rengøringen kan udføres som synlig rengøring i dagtimerne, eller tidlig morgenrengøring eller, hvis det passer bedre om natten. Vi sørger for uanset hvilke interval du vælger, at du bliver tilfreds med rengøringen.

Med mange års erfaring i rengøringsbranchen, har vi en stor viden og ekspertise, at trække på. GC Erhvervs medarbejderstab er alle modne og stabile medarbejdere, der har arbejdet i GC Erhverv i flere år. Sygdomsprocenten blandt medarbejderne er næsten lig 0. Det er vi meget glade for og stolte af. Medarbejderne får megen ros af kunderne og de føler for deres arbejde. Arbejdsglæde og faglig stolthed er nogle af nøgleordene hos GC Erhvervs medarbejder.

Har din virksomhed brug for en rengøring i afgrænset periode, kan GC Erhverv også udføre dette. Vi skræddersyer en løsning, der med fordel kan afdække jeres aktuelle behov i virksomheden.

Vinduespolering

Vinduerne indgår i det daglige miljø. Lyset påvirker os. Vi ved alle, at beskidte vinduer påvirker humøret i negativ retning og er energi drænende. Udover den positive virkning rene vinduer har på virksomhedens ansatte. Er vinduerne også en del af virksomhedens ansigt udad til.

Uanset om vinduerne i din virksomhed kræver, at blive pudset 1 gang månedlig eller kan nøjes med mindre intervaller. Sørger vi for, at du bliver tilfreds med vores vinduespolering.

En af vores samarbejdspartnere er Rainers Vinduespolering. Rainers Vinduespolering er et lille enmandsfirma. Det er Rainer selv der pudser vinduerne for GC Erhvervs kunder og det gør han til ug – selv vinduesrammerne bliver aftørret.

Tæpperens

Vi kan tilbyde professionel tæpperens og imprægnering til vore kunder med vores mobile rensningssystem.

Kontakt os i dag og få et tilbud!

Linnedservice

Vi tilbyder vores kunder, at varetage al service i forbindelse med vask, tørring og rulning af linned, såsom viskestykker håndklæder og karklude.
Måtte du have andre ønsker, er vi også behjælpelige med dette.

Måtteservice

En rigtig måtteløsning er meget vigtig i forhold til at holde din virksomhed ren og for at forbedre indeklimaet. Med en effektiv måtteløsning får du stoppet vand og snavs inden det når ind i virksomheden – eller inden det tages med rundt fra lokale til lokale.

Hvorfor vælge måtteservice?

Indtrykket af din virksomhed er vigtigt. Når der er rent og pænt forbliver det rent og pænt. På den måde får du:

Hvis det ønskes, kan der leveres flotte logo måtter til din virksomhed, med virksomhedens eget logo på.

Vores samarbejdspartner vedrørende måtteservice er Xtra Måtteservice, som sikre en høj kvalitet, kreative løsninger og attraktive priser.

Scroll to Top